Välkommen

Okej, så mitt första intryck av Nouw är väl..sådär. Skrev nyss ett väldigt långt inlägg som försvann då jag laddade upp en bild. Men jaja! Vi tar det från början.

Ska pröva på detta och om ni tycker att det är värdelöst eller att blogg.se är bättre så byter jag tillbaka. Oki? Imorse gick jag upp vid elva och satte mig på Fabrique med familjen för att äta en sen frukost. Älskar fabrique! Fattar inte varför jag inte hängde där innan jag flyttade till Paris. Hur som, nu har jag suttit här vid datorn ett tag och fixat med bloggen. Ska snart styra upp mig själv och gå ut på stan. Åh!! Skall sätta mig någonstans och läsa ”not that kind of girl. Fan vad nice. Men det är verkligen brist på nice caféer här i Sthlm, n’est pas? Har inte ett enda favoritcafée, om jag ska vara ärlig. Hm. Får väl pallra mig tillbaka till Fabrique.

Men hur som, vi får höras lite senare, och sålänge får ni en åh-så-oskylig bild på mitt lilla monster som kan gå alldeles själv på stan. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..