Landa nu

Har legat i sängen hela dagen och mått konstigt. Maddi kom hit senare på eftermiddagen och sedan kom även Carro. Vi skulle barnvakts min lillasyster. Hur som, vi köpte massa plockmat och åt middag, jag nattade Stella, och sedan drack vi te och kollade på en film som ingen verkade fatta vad den handlade om. De drog för några timmar sedan, har hängt lite med min syster och hennes pojkvän. Mår som sagt jättekonstigt. Vill ordna upp mitt liv igen, känns som om jag tappade kontrollen där ett tag. Äsch. Jag vet inte vad jag pratar om.

Snart åker jag tillbaka till Paris och då blir det plugg plugg plugg. Ska ta igen det jag missat och se till att det blir bra den här gången. Ser fram emot att alla Franska skolan människor kommer ner och hälsar på, och så ser jag fram emot vårsol och uteserveringar och så vill jag träffa Linn. Har grov separationsångest. Men men, imorgon ska jag köpa lite grejer, ordna med packningen så att jag har det klart, och umgås med min familj. Det är väl det som fuckar up mig, att livet i Paris är så himla ”otryggt” eller frittfallsaktigt, vilket jag lär mig att leva på, medan livet här är så mycket tryggare, fastän jag fortfarande är i ”frittfallsmode”. Jag vet inte hur jag ska förklara det. Det kanske inte går att förklara alls. Att vara hemma är att känna sig trygg men fastlås, och att vara i Paris är att känna sig otrygg men fri. Dunno. Dunno. Ska försöka sova nu så att jag kan styra upp mig själv imorgon. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..