makeup

Kanske inte berättade det, men i helgen förlorade jag allt mitt smink samt ett par av linns saker. FÖRFÄRLIGT. Satt på en uteservering och märkte att min påse var borta först när vi skulle gå. Min mamma bara suckade åt mig, och sa att jag kanske inte var ämnad att bo i Paris. Vi får väl bara vara överens om att vi inte är överens.

Men till saken. Måste alltså börja om med allt smink nu.. så här är lite saker jag tänkte tipsa er om.

1. Rouge, NARS
2. Läppstift, Chanel. (detta läppstift ÄGER) 
3. ​Nagellack, Essie (Essie är det enda nagellacket, okej? Allt annat är irrelevant)
4. Puder, Chanel (detta puder är jesus skapelse, på allvar, det är det bästa jag varit med om utan underdrift. Man blir en ny människa) 
5. Foundation, Clarins. (Köper nästan alltid den här, mest för att den håller sålänge och är så bra för huden) 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..