Sjuk

Hej på er. Ugh, jag är verkligen sjuk haha. Igår mådde jag också sådär men jag tryckte i mig x antal alvedon och tvingade mig till Versailles med klassen, som för övrigt var överbefolkad. Det var så mycket turister. Så själva upplevelsen var väl sådär, i och med att man var tvungen att trängas massor, men slottet och trädgården var magisk.

Så nu ligger jag hemma och kan inte ens ta mig upp ur sängen för att äta frukost. Förstår ni då, haha? Det är brutalt. Har fruktansvärt ont i kroppen och framförallt i bihålorna. Jaja. Imorgon är det Valborg, då ska jag fan i mig vara frisk.

Bilder från Versailles kommer senare
Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..