Hur känns det?

Hej, jag bara undrar hur det känns nu när du snart ska lämna Paris och alla SSPare, hur går tankarna?

​Ja, jag åker ju hem snart. Hur känns det? Förjävligt, såklart. Jag går i världen bästa klass med massa konstiga människor, hänger i världens finaste stad, bor hos mysigaste familjen. Hela mitt liv här är exakt så som jag vill ha det. 
Jag tror jag kommer vara deppig som fan i Sthlm första tiden hemma. Just nu tänker jag bara att jag ska hem, gå ut trean, få den där jäkla studenmössa och sedan drar jag. Flyttar tillbaka hit. Stockholm är  inte något för mig och jag har inte några större problem med att lämna den staden fo evah. Det jobbigaste är ju dock att det aldrig kommer vara samma sak som det är nu, med alla vänner på samma plats, skolan, osv. Kommer sakna att hänga på centre och hos filippa och fira ett dåligt provresultat med ett glas vin. ÅH JÄVLAR. Förlåt jag låter säkert jättesamlad och beklagande i detta inlägg men egentligen får jag lite lätt panik av bara tanken. 

 Så sammanfattningsvis: svar på din fråga, det suger och jag kommer hata allt i ett år men snart kommer jag tillbaka. 

  1. Jag ska åka till paris och behöver massa tips på klubbar (som man kommer in på om man är 17), resturanger, platser saker att göra då man inte kommer på något och ja allt du kanske vill göra en paris guide när du kommer hem eller något?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..