de svarta fåren

Tjolahopp. Mitt namn är Hannah, jag har väl nämnts någon gång eller två på denna blogg. Jag går nu i Olivias klass, gjorde det i ettan också tills hon övergav mig för Paris i ett år (det har väl ingen missat). Men nu är hon tillbaka!! Det är kul. Även om hon hatar och klagar på det mesta som har med Sverige att göra – hon är ju här i alla fall. Just nu har vi vår första filosofilektion och fokus ligger på allt annat än Nils Gräns röst. Olivia sitter och instagramar och jag sitter här och skriver, på hennes blogg? I don’t know.

Olivia kom fram till att vi är de där svartklädda, kedjerökande, helt och hållet likgiltiga i klassen. Kanske stämmer, fast det lät lite deprimerande. Äsch. Vet knappt vad jag skriver så jag säger adjö nu. Adjö!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..