Rawr

FyFAN vilken tråkig bild haha. Förjävlig. Men! Idag hade vi schemabrytande dag, vi lyssnade på föredrag osv. Det var nice. Efter skolan satte jag mig och pluggade ett tag och sedan har jag varit och ……. Tränat? Ja herregud. Gick ju helt okej faktiskt med tanke på att min kondition borde vara obefintlig så som jag lever.

Nu ska jag plugga igen. Tjoho. Puss

  1. Hej! Jag hamnade på din blogg för ett tag sedan och läste om hur du gått tvåan i gymnasiet i Paris. Jag funderade på att gå tvåan i antingen Frankrike, Paris eller England i en svensk skola, men det blev inte av utav olika anledningar och nu går jag tvåan här i Sverige. En av anledningarna till varför jag inte flyttade var för att jag inte visste vilket land som skulle vara bäst för mig att flytta till. Jag skulle nog helst vilja flytta till Paris, men samtidigt kan jag inte franska och därför känns det som att språket skulle bli ett handikapp för mig. Jag kan däremot engelska och en del spanska (studerar det i skolan) och det känns som om det därför skulle vara enklare kommunicera med andra människor utanför skolan, om jag flyttade och studerade i Spanien eller England. Nu känner jag att jag vill flytta i trean istället, men jag kan fortfarande inte bestämma vart. Det känns dock fortfarande som att jag hellre vill till Paris och studera i svensk skola, men tvivlar p.g.a. att jag inte kan franska. Hur tycker du att jag ska göra? Jag känner mig förvirrad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..