Rodin

Tja kompis. kompisar? Igår hängde jag och Zara hos Callert, sedan ringde Hampus och så drog vi alla hem till mig och sov. Imorse vaknade jag och hade ONT I HELA KROPPEN så jag tror jag håller på att bli sjuk men whatevs. Såg Rodin på nationalmuseet med klassen. TREVLIGT.  Sitter och pratar med gänget i gruppkonversationen. Om horbockar och taverna opera. Lite sådant. Ska plugga lite och sedan vara barnvakt, sova, ut på äventyr. Ja. 

Läste lite om olika universitet här i Sverige. Har ju alltid sagt att jag vill plugga utomlands, och det håller jag ju fast vid, men ändå.. Det finns så intressanta kurser på lunds. Fred och krig, konflikter, internationella relationer, thats ma thing. Men skulle ALDRIG palla stanna i detta kalla land. Fy sjutton. 

Hörs

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..