Vad?

Yo. Igår jobbade jag till 5, sedan sov jag en snabbis och mötte sedan Hampus hemma hos honom. Vi drack lite vin och kollade på the jinx och sedan drog vi ut och röjde bara vi två. Firade Chaya på cafet också!! Bday bitch. Så kul att få träffa henne igen.
Men hursom, vi blev så jävla packade både jag och Hampus, tror att vi blev utslängda från spybar någongång vid halv fem. Sedan åt vi pasta hemma och däckade.

Idag har jag bara hängt hos honom och varit bakis. Jättebakis. Vi lagade pannkakor och myste, fan var nice det var. Nu är jag hemma.

Jag ska svara på era frågor imorgon, jag har inte glömt bort er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..