Dagen, svar

Blir ju bara bilder på Hampus haha. Men! Idag har vi varit i Sollentuna och chillat och sedan gått omkring på stan. Så mysigt. Och stressigt. Och så. Men, nu är vi hemma och ska göra drinkar.

som svar på frågan om varför jag censurerar mina bröst:
Jag gör inte det! Haha. Instagram tar bara bort mina bilder när jag är toppless. U go! Show em! Men, som jag börjat tänka på: visa inte brösten när du är packad/ ute/ blabla för det ger så lätt fel budskap och ditt eget feministiska budskap hamnar liksom i skymundan. Puss

  1. Men du har ju både en Tumblr och här på bloggen har du ju med censurerat? Varför då? Handlar inte om sexualisering utan att saken du står för är bra. Men budskapet går ju liksom inte fram om man ändå censurerar på annat sätt (än kläder).

  2. Som Bill säger så blir det ingen effekt om det censureras, dessutom av dig själv.
    Jag tänker såhär om jag hade varit dig "Amen, jag kan ju för fan inte visa brösten för alla"

    Men å andra sidan är jag kvar i tänket du vill bort ifrån, försöker bara förstå.

    Tack för att du svarar, väldigt intressant detta.

    Mvh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..