Drank

Rörig kväll igår, började på boquerian med Zoey och Johan och sedan Olivia. Irrade runt lite efter det, träffa på min syster som jag fick skicka hem i en taxi, haha. Sedan tog vi shots på Brillo och drog till spybar. Jävlar vad packad jag va!!! Hahah. Vi träffade nån känd tennisspelare som vi inte fick fota som bjöd oss på dricka. Massor med dricka. Vi blev så jävla fulla. Det var fireball efter fireball efter fireball och skumpa och drinkar. Sedan blev jag utslängd utan att förstå att jag blev utslängd så jag stod utanför och ba "haha, kul, men får jag gå in nu?"
Vakten trodde inte sina ögon. "DU. Är. För full."
"Va?" Jag skrattade och viftade avvärjande med handen. "Haha, släpp in mig nu"

Där stod vi typ i två timmar för vi fick inte tillbaka våra grejer. Kul.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..