Sponsrad video: Att ligga full

​Hur många av er har haft sex när ni varit fulla? I have. Lol. Ibland kan det vara nice, ibland…mindre nice. Hur mycket alkohol är enough? När blir det för mycket? Klicka på se mer och kolla in liggmetern. Jag RELATERAR!! Haha! Dra upp mängden alkohol för att se var man hamnar då. Vid fem kommer känslorna och man vet inte riktigt om man skrattar eller gråter? Och till slut kommer man till en punk som, bra uttryckt av IQ, man inte borde ha sex på. Med någon annan än dig själv. 

Kolla in länken och se hur det ser ut. Skrattade en del. Men också ett viktigt budskap. Sex och alkohol är en så vanlig kombo, men man bör veta var gränsen går. 

​Sponsrat inlägg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..