Nouw-event

Hörni! Igår sprang jag över till kontoret på Birger Jarlsgatan. Var där klockan fyra övertygad om att jag var en halvtimme försenad, MEN tydligen började föreläsningen halv fem. Jäkla tur för mig som kom i tid för en gångs skull.

Vi lyssnade på en fantastisk föreläsning av Johannes Hansen. Han talade mycket om hur en jobbar för att lyckas, alltså hur en tar sig ut ur sin "trygghetszon". Väldigt intressant föreläsning. Han var otroligt duktig!

Sedan drog vi oss vidare till Urban Deli på Svevägen precis vid mig. Ska berätta en knäpp grej haha. Jag hade ju dubbelbokat kvällen något brutalt – Christofer hade 50-års middag samtidigt som nouw middagen vara. Så jag fick helt enkelt springa emellan!! Haha. Det var helt sjukt egentligen. Men men. Stannade på nouw middagen eftersom mamma ursäktade mig. Hade supertrevligt. Kul att få träffa alla!

Bilder av @marielestrella

LOADING..