Sally

Hördu "Sally" som precis kommenterade under inlägget "hm". Du!!! Tack. Alltså, ibland behöver en bara höra det från någon annan. Blev direkt glad över kommentaren. Tack, tack tack. Och nej du ska inte känna att du "leker duktig"!! Jag blev så glad över att du skrev.

Överlag så är ni helt fantastiska. Här finns inget hat. Inga taskiga värderingar. Ni är smarta, duktiga och snälla. Gillar er som fan, ni som hänger här. Jag läser alltid era kommentarer och klurar på era frågor. Puss

 1. Hej. Jag började nyligen börjat gå till en psykolog. Jag har gått 3 gånger och desto mer hon frågar om det råa/det som min ohälsa grundar sig i, så ljuger jag. Det handlar inte om att jag inte litar på min psykolog, jag vet bara in hur jag ska prata om det. Jag ljuger egentligen inte, jag undviker bara att säga sanningen. Jag säger halvsanningar och bagatelliserar mina problem..
  Har du tips på hur man kan tänka, göra, försöka utveckla och förhindra att det här händer? Jag vill ju bli frisk! Jag är så otroligt trött på att vara "sjuk"..
  Kram

 2. Från en läsare till en annan. (Jag hoppas att du tar ett svar från någon annan än Olivia)
  Försök att tänka på vad som är viktigast för just dig. Se din psykolog som en dagbok, det spelar ingen roll vad du säger. Det stannar mellan er.
  Jag berättade nyligen mina mörkaste tankar till min psykolog och hon förstod mig. Du vill antagligen må bättre, som jag vill, så tänk på att om du ''bryr'' dig och lägger ner energi på besöken så får du bra resultat.
  Du är inte ensam.

 3. Fuck vad jag älskar dig och din blogg alltså. Inte kollat in på några dagar då jag vart utomlands och känner direkt hur det är som godis att bläddra igenom. Du är så smart och grym! Vill ha dig och vill va dig på samma gång

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..