hm

Är helt stirrig. Skulle kanske behöva sova i massor av år.

Ikväll ska nog jag och Hampus gå på bio. Vi har inte hängt på ett tag, eftersom han har jobbat så himla mycket. Och idag ”firar” vi fem månader. Knäppt att det är så lite? Va? Känns som om jag hängt ihop med honom i hundra år. Min fina Hampus. 

Nä, ärligt talat blev jag på fett dåligt humör över hela twitter grejen. Såg att någon läsare länkade mitt inlägg, tack hördu. Jag är typ bara trött på människor. Folk är så jävla… barnsliga, om det är rätt ord. Ingen är liksom ​rakt ut​ elak, så man kan aldrig hold it against them, men de är ju inte heller nice. 

Jaja, nu ska jag ta ett bad och försöka sova eller något. Är djävulskt trött. Vi hörs snart

  1. Kollade precis twitter och tycker verkligen inte du ska ta åt dig. Det är ett album, alla tycker olika. Finns ingen rimlig grund för tjafs.

  2. Det är trist, men där kommer alltid finnas såna som ska märka ord eller som helt enkelt inte verkar fatta att man kan tycka olika om saker och ting. Speciellt här, på plattformar som Nouw, eller facebook och twitter. Du får tänka på att det är mååånga fler som läser din blogg som tycker du är väldigt klok och beundrar dig för att du säger vad du tycker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..