3

Ja hörni. Är det någon som kan berätta var de nya läsarna kommer ifrån? :') har jag missat något…?

Kämpade mig upp imorse. Alltså, fy sjutton. Sitter i skolan och har precis debatterat om romer på franska och nu är jag så trött att jag håller på att ramla av stolen. Lord. Kl 2 är det mösspåtagning, men innan dess ska jag hem och sova. Honda procent.
Vi hörs snart

  1. Hej du, jag har en fråga! Jag har en massa vänner (främst killar) på facebook som konstant delar nedvärderande inlägg om kvinnor och hur feminism bara är onödigt strunt. Tar jag bort dessa personer? Jag vill ju det, för jag orkar inte se alla dessa fucking inlägg som jag sedan bara går runt och stör mig på. Men blir jag bashad för att endast acceptera min egen åsikt då? Ska jag bara radera de som inte tycker som jag? För mig känns det lika naturligt att radera antifeminister som att radera rasister, men jag skulle jättegärna vilja höra din åsikt!! Är lite kluven.

  2. Hej du! Tänkte svara på din fråga Tro jag såg din blogg länk på Zaras blogg och din blogg är en av mina favoriter nu!! Jag är lika gammal som du, skulle egentligen tagit studenten detta året också men befinner mig just nu i USA så väntar tills nästa år . Din blogg är så himla himla bra! Precis det jag letat efter, en blogg med bra texter för du skriver ju så himla fint. Ha en fortsatt bra vecka o helg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..