Mösspåtagning

​Efter skolan gick jag hem och sussade lite och vaknade skräckslagen. Trodde jag hade missat hela skiten, men hann ändå. Gick till skolan och mötte alla andra. 

Alltså, i Franska är vi ganska traditionsenliga. Ceremonin tog ett tag, alla skulle få sina mössor, vi sjöng franska nationalsången och studentsången, minglade lite, vår rektor höll ett litet tal, tog foton vi som gått i franska i 13 år. Det var först när vår rektor sa, ”på med mössorna” på franska som vi kunde slappna av lite. Mössorna åkte på, vi drack lite cider och sedan drog iv oss vidare ut. Ett gäng drog till josefinas men jag och Inez bangade inträde för 150 spänn. HELL NOO eftersom jag inte riktigt gillar josefinas ändå. Vi träffade @alvafrostander (bae) och company på ett glas vid strandvägen. Sedan åt jag och Inez middag på East. 

Aeeeej, fin dag. Verkligen så fin. Wow? Ser ni min mössa? Älskar den 

  1. hej olivia! Jag skulle behöva några råd eller något? Det är nämligen så att min bror har en sjukdom och han mår ofta väldigt dåligt, och vad gör man då som syster? Alltså jag kan inte hjälpa honom, jag kan inte ge råd för jag kommer inte förstå hur han har det. alltså, summering; Vad gör en när en ser någon må dåligt men inte kan hjälpa den personen? kram!! din blogg är verkligen intressant och trevlig<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..