pjuh

Hejsan hörni.

Vilket jävla liv det blev när jag öppnade min snap. Fett kul tho. Då kan vi vara med mig hela tiden, dag som natt. !!.

Sitter just nu på brillo och laddar min dator och min mobil, samt trycker i mig en macka. Har inte ätit sedan igår, så är helt snurrig. Gick upp åtta imorse och åkte iväg till dagens location där jag fotade med ett supermysigt gäng, och bilderna blev booommbbbb. Kanske blir ett headerbyte snart. Sedan blev jag upplockad och åkte vidare till nästa plåtning, som tog tio minuter. Allt var preppat och redo så det var verkligen bara in, fota, ut. Och nu sitter jag här. Och sörplar på te. Försöker mitt absolut bästa för att inte somna.

Ska ladda klart telefonen och sedan blir det av till Uppsala. Just precis nu kanske jag inte är jättetaggad, är så djävulskt trött, men kommer nog bli grymt. Vi hörs snart!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..