Hey gurls

Hej på er!

Igår satte jag mig på boquerian med ett glas vin. Satt och skrev frenetiskt i min lilla anteckningsbok och låtsades att jag var författare, haha. Sedan, efter en timme typ, kom Megan springandes med roliga nyheter.

Vi hängde på boquerian, lärde känna varandra, rörde oss sedan mot utecompagniet och drog hem vid halv ett. Hade den bästa fucking kvällen. Jag skrattade konstant. Megan är min nya bästis, haha. Aej fyfan vad kul vi hade.

Vaknade bakis med glad idag iaf!! Längesedan jag hade en sån bra kväll. Vi hörs lite senare!

  1. Du borde göra podcasten själv, Alva låter aldrig dig komma till punkt och ni har så olika åsikter att det blir som att ni bråkar och då blir det inte en bra pocast!! Hon är så nonchalant mot dig, helt sjukt… otrevlig också!

  2. Tycker det är nice att det finns olika åsikter och diskussion, sjukt tråkigt annars. Men ja, Alva abryter dig jävligt ofta och är riktigt hetsig och jobbig att lyssna på emellanåt. Annars gör ni ett bra jobb!!

  3. Instämmer med de kommentarer innan. Podden skulle bli ännu bättre om du körde själv haha. Eller om ni typ hade proffskvalitet var för sig ibland?? Känns som Alva avbryter dig alldeles för ofta och du inte riktigt kommer till vad du vill ha sagt. Tycker Alva är jävligt bra men hon blir är typ lite.. otrevlig mot dig? Som om hon inte accepterar nåt annat än hennes egna åsikter. (Läs: inte vad som är rätt och fel, tex då idealen ni pratade om ,givetvis). Äsch jag vet inte, klart det är intressant att lyssna på en podd där olika åsikter finns bland er, blir ju lite debatt. Men ni borde ändå ha åtminstone varsitt eget poddavsnitt! Vill verkligen höra mer av dig i dessa ämnen osv då jag tycker du är grym! Du förklarar tydligt (tycker jag) så jag fattar liksom så bra. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..