I fucking did it

Yessss. Nu är ingenting klart och det är typiskt mig att ta ut lyckan i förskott men preliminärt: jag blev bokad. Idag. Till Istanbul? Ingenting är klart ännu men om allting går rätt till så åker jag typ.. Redan nästa vecka. Fan vad jag slitit för detta. Fan vad glad jag är.

(en modellresa är inte en resa för ett specifikt jobb, utan en så kallad "go see". Du åker dit i några veckor och castar för olika jobb och blir bokad därifrån).

Yesss. Var beredda på att det skiter sig men ändå. I fkn did it

  1. Grattis!! Alltså jag satt här och blev genuint glad och upprymd för din skull, helt sjukt med tanke på att jag aldrig har träffat dig utan bara läser din blogg. Men verkligen, du har kämpat för detta, riktigt bra jobbat!

  2. Grattis!
    Lyssnade på ert senaste avsnitt och känner bara att jag hoppas verkligen inte att du slutar skriva som "du". Det skulle vara det tråkigaste, för jag och många andra kan verkligen identifiera oss med det sättet du skriver på. Eftersom det just är så himla sant! Skit i om det alltid är 100% pk/rätt i alla andras ögon för sådana bloggar finns det redan 10000 st av. Där varje ord är så välvalt att inläggen saknar ngn som helst glöd. Det saknar aldrig dina, så sluta inte med det.

  3. Grattis!
    Jag var själv i Istanbul förra sommaren och modellade i 4 veckor. Om du vill skulle jag kunna maila dig lite grejer man kan göra där och borde se, samt vad du kan förvänta dig av att jobba där!
    Jag vet själv att jag skulle ha velat att någon gjorde det för mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..