var tog ni vägen

Det suger verkligen att uppdateringen blir så kass medan jag är här. Jag ska verkligen, verkligen försöka bli duktigare.

Idag har jag bara chillat i lägenheten, läst, skrivit på boken. Hade ett riktigt FaceTime-race också. Först med Hampus, sedan med mamma och Stella, sedan med Zara. Mitt hjärta gick i tusen bitar när Stella frågade varför hon inte fick följa med mig. Saknar henne så extremt mycket.

Men, men. Inget nytt härifrån. Snart åktet nästan alla tjejerna förresten, så jag och Olga blir ensamma i lägenheten. Är så taggad på att få flytta upp en våning där de har AC. Yay. Imorgon ska jag och Olga träffa en vän och ta ett glas, efter castingen som är kl 2. Jag hoppas innerligt att jag bokar något jobb snart. Verkligen. Men så kan det vara ibland.

På fredag kommer Hampus hit! Ni förstår inte hur glad jag är. Var någon av er på Tivoli och såg honom och Zara förresten? Har för mig att någon sa det. Hälsa från mig om ni ser honom 🙂

Nä, nu ska jag sussa. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..