Bloggtips

Läser inte så många bloggar. Egentligen bara de jag känner. Men här är lite tips!!

Paula Wallinsom precis startat blogg!! Jag ser mycket potential hoho. Vi pratade om att hon skulle skaffa blogg senast igår, och here we are. Jag tror vi kan vänta oss mycket inspo-bilder, mysiga fikor, fina bilder, mode-tips och texter från henne. @paulawallin in och kolla!!

Alva Frostander – såklart. Vore ju märkligt om jag inte läste hennes blogg. Om ni mot all förmodan missat det så driver vi ju podden tillsammans (som nu är ganska försenad……) @alvafrostander

Klara Lindblad – också en nära vän som jag känt i hela mitt liv. Hennes blogg är så mysig, bilderna är jättefina och hon hittar alltid på grejer. I höst ska hon flytta till USA?! Är så STOLT och GLAD för hennes skull. In och kolla
@klaralindblad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..