Yesterday

Vid sextiden igår åkte min systers kompisar iväg till flygplatsen, och med det blev jag ensam kvar i lägenheten. Tog med min bok och en kall öl och satte mig på stranden. Tittade lite på familjerna som var kvar och njöt av kvällssolen. Levde mitt liv.

Sedan gick jag upp till lägenheten och fortsatte läsa, och vid åttatiden fick jag en liten hälsning från en gammal kompis från Paris. Tog en dusch och mötte upp henne där hon bodde. Vi satt på balkongen och drack rosé och pratade om depression och om att inte ursäkta sig själv. Hade det så mysigt!!
Vid ett-tiden tog vi vårt pick och pack och promenerade till Baoli för att dansa lite, men musiken var verkligen värdelös. Inte särskilt roliga människor heller faktiskt. Så vi drog vidare till gotha. Där var däremot musiken tung. Vi träffade direkt ett tyskt killgäng som vi hängde med, världens finaste människor!!! Satt ute i en halvtimme och pratade med två av dem. Vi dansade och röjde och somnade direkt när vi kom hem.

Lyckades ännu en gång få till en fantastisk utekväll. Skrattade hela kvällen och hoppade runt i sofforna. Nu är jag iaf på väg till flygplatsen för att bege mig hem till Sverige. vi hörs när jag landat!!

  1. Du! Känner du till goodreads.com? Det skulle vara jättekul om du skapade ett konto där, så att man kan följa vilka böcker du läser samt vilket betyg du ger dom. Äh, jag vet inte, är intresserad av vad du läser, och det kanske skulle vara ett passande ställe för boktips och liknande. Bara en tanke.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..