Hemma

God morgon. Vaknade upp i mitt rum hemma på Sveavägen och var lite förvirrad i början, men vande mig snabbt. Känns väldigt skönt, och väldigt vemodigt, att vara hemma igen. Det är så nu för tiden. Man kan aldrig bara känna en sak, utan glädjen är alltid strösslad med vrede eller tvärtom.

Nu kanske jag babblar. Har extremt ont i min tå, ska ni veta. Har fått skavsår mellan stortån och ?pekfingertån?, så kan inte gå. Blir alltså inget marscherande i Pride för mig, även om jag alltid velat. Har aldrig vart hemma under Pride förut, så är supertaggad på att få titta på paraden i alla fall. Önskar alla en glad Pridevecka!

Vi hörs snart

  1. Varför skulle DU eller någon annan icke hbtq person få för sig att gå I paraden? Det är verkligen inte syftet, det är den enda dagen heteronormativa människor verkligen borde visa respekten att ställa sig å sidan och istället se på och heja på medans hbtq-personer får visa sin pride genom att marschera genom staden ostört.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..