Nicole Vienna

Här om dagen fick jag hem ett paket med en fantastisk present från Nicole Vienna. De hade sett mitt inlägg om att jag behövde en ny klocka och bestämde sig för att överraska mig lite! Alltså, jag älskar den. Den är i svart marmor och guld, som ni kanske ser, och den passar perfekt. Bär den hela tiden och måste motvilligt ta av den när jag ska sova haha..

Den är i guldpläterat rostfritt stål och är inspirerad av minimalistisk skandinavisk design vilket jag älskar.

Just den här varianten hittar ni HÄR, den heter soir N°79 Mesh, men det finns andra i olika typer av armband och färg. Såhär ser den ut på:

​Vad tycker ni? Den kostar 999:- och levereras snabbt som attans kan jag säga. Om ni vill beställa är det bara att kika in på hemsidan och hitta er favvo! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..