alltså

​Nä. Alltså. 

Sedan jag skaffade instagram har jag följt FaceHunter, som är typ en av världens mest känna streetstyle fotografer. Har alltid älskat hans bilder osv osv, och IGÅR SÅG JAG HONOM. Gick fram lite nervöst och knackade honom på axeln och stammade fram att jag gillade hans instagram men han viftade bort mig. Jag gick skamset därifrån och satte mig på en bänk med Megan för att sörja. 

Då kommer han. Fram. Till mig. Och frågar helt nonchalant om vi kan ta några bilder. Jag ska faktiskt säga att jag dog inombords hundra gånger om och darrade på benen när vi gick mot gräsmattan. Lyckligtvis upptäckte jag att han pratade franska, så lyckades charma honom med min fransk-svenska dialekt och vi stod och pratade ett tag. Jag är verkligen inte personen som blir imponerad så att säga men alltså herregud VAD SJUKT DET VAR. Dör för honom.

Och nu skrev han precis till mig på instagram och frågade om vi skulle ses ikväll på efterfesten
​…
​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOADING..