sex

– Gå ut tillsammans på middag/fest/whatever och skippa underkläderna. Så jäkla kul att veta något som ingen annan vet och så sneglar man på varandra och biter sig lite i läppen och fnissar och kan verkligen inte hålla händerna i styr.

– Hångla. I KNOW, inte super originellt. Men alltså, hångla försiktigt. Länge. Tills läpparna är alldeles svullna och nariga. Tänk inte på något annat än kyssen. Koncentrera dig på hur det känns och hur mjuka hans/hennes läppar är.

– Överraska. Det kan vara så kul att typ sitta på middag och ha en trevlig konversation med värdfolket och gästerna och så skickar du ett sms som du ser att din partner läser från andra sidan bordet och hen tappar andan en kort sekund för att du skickat en nakenbild eller något väldigt, väldigt opassande.

– Ta kontroll. Det är kul att testa dominansgrejen, pröva er fram. Det handlar egentligen inte om vad man gör utan hur man gör det. Man kan ha helt vanligt sex men ändå göra det vådligt tydligt vem som bestämmer. Mkt mkt kul.

– Dra ut på det. Innan du ger oralsex, gå långsamt fram. Kyss hen på armarna, vid nyckelbenet, vid låret, knävecken, öronen. Andas på huden och kittlas lite med tungan, så att den andre till slut är helt snurrig. Retas lite. Bygg upp förväntningarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..