gigi

1 HÄR // 2 HÄR

3 Jeans HÄR // 4 Jacka HÄR

​Mmmmm älskar Gigis stil 

  1. Hej Olivia!

    Du gör som du vill men jag vill bara säga vad jag tycker. Det som gör dig intressant som bloggerska är att läsa dina superfina texter om paris, droger etc, när du berättar dina innersta tankar, när du pratar om politik och debatter och när du berättar om ditt liv på det fina sätt du lyckas uttrycka det på. Där har vi din styrkor som bloggerksa, DU, ditt sätt att skriva, ditt liv.

    Det som snarare gör din blogg mer ointressant är när du skriver om mode. Jag ääälskar mode, men vill jag läsa om mode går jag till en modebloggare för att få inspiration. Din blogg har blivit stor pga dig, du behöver inte vara som andra modebloggerskor för att få läsare. Gör din grej istället! Det som du är bäst på. U rock, älskar din attityd & ditt självförtroende. Men det känns krystat när du skriver om tips från typ nelly.com.. Mycket roligare att läsa om när du skriver om sånt du är passionerad inför.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..