Friday

Hej på er. Vaknade till ett sms från Joanna som sa att vårt möte var inställt. Tråkigt men men. Jag gick upp och satte mig direkt för att blogga och svara på mail. Nu är jag påväg för att äta lunch med en kompis och sedan blir det raka vägen till Rådmansgatan för att hämta upp mina och Alvas klänningar till imorgon. Är så taggad. Ska någon av er gå på social media party på dagen? Vore kul att gå men har en del att fixa med så hinner inte.

Hur som! Hämta klänningar, sedan fortsätta svara på mail, sedan fota outfit med Emil. Och mot kvällen ska jag och Meg iväg på ett event igen. Wow, mitt liv låter verkligen som en bloggares. Fantastiskt.

Hörs sen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..