Lyko

Som sagt, vi var ju på Lyko Winther Hauk i onsdags. Vi hade det eventet var helt seriöst varje persons dröm. Vi började med snittar och ett glas bubbel på nedre våningen, samt lite mingel. Alla sneglade på varandra och hälsade trots att man visste vem den andre var. Bloggare. Vad gör man inte.

Sedan fick vi en presentation av Lykos arvtagare samt partners. De berättade lite om konceptet och framförallt visionen hos Lyko, samt lite om historien bakom företaget. Väldigt intressant må jag säga. Efter ett par minuter fick vi äntligen komma upp till övervåningen – som de fyllt med produkter. Jag tror att alla dog lite inombords i den sekunden. De bad oss fylla en påse var och sedan fick vi intervjuas kort om vad vi valt, samt sminka om oss med våra nya produkter. Stämningen var fantastisk och alla var så glada och spralliga. Vi minglade en bra stund till innan kvällen avslutades.

Jag tänker att jag ska vänta lite med bilderna då fotografens bilder nog blev hundra gånger bättre än mina.. Haha. Så var beredda på en fotobomb.

Tack till Christian, Alexander, Steve och framförallt, Lyko! Hade en fantastisk kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..