Fredag / nails

Hej på er gänget!

Hur mår ni? Själv mår jag bra. Prima, faktiskt. Vaknade vid halv elva och solen sken så gick gladeligen upp ur sängen. Åt lite frukost och gick sedan iväg till Nathalie för att fixa naglarna. Äntligen! Hade det så mysigt, satt och pratade om allt möjligt medan hon återställde mina naglar så att de blev fina igen. Blev nästan samma färg som tidigare, väldigt neutralt och fint, men lite mer åt det lila hållet. Färgen har hon blandat till själv i salongen!

Är supernöjd som vanligt och är så glad över att jag hamnat hos just henne. Hon gör väldigt många olika grejer själv; dvs blandar till färger och glitter och så vidare, kanske därför hon är så populär. Det är verkligen svårt att boka in tid hos henne haha! Så nu såg jag till att boka in två tider till för säkerhets skull så att ingen annan snor min plats i schemat.

Finns ju ingen som har så knubbiga och sneda fingrar som jag haha.. Men de blir lite mer eleganta med naglarna, right?
Om ni vill göra era naglar rekommenderar jag verkligen att ni hör av er till henne! Skicka ett DM på hennes insta (HÄR) och kolla, men skynda er innan tiderna tar slut. Just nu har hon sänkt priserna också så det kostar 650 för akryl (som jag har) om första gången är hos henne, och om du kommer tillbaka kostar det bara 500-lappen. Gellack kostar bara runt 200. In och kolla på hennes instagram! Lovar att ni blir nöjda.

Nu sitter jag i alla fall på Il cafe som alltid och dricker en kopp te och äter en bulle. Deras kardemummabullar ger mig liv, seriöst. Ska skriva lite på en krönika, svara på mail och fila lite på några inlägg. Idag är det fredag och har faktiskt inga som helst planer, ovanligt nog. Funderar på att städa mitt rum, elda brasa och bara mysa med familjen med en trevlig bok. Låter inte det helt fantastiskt mysigt?
Vi hörs snart gänget! Puss

LOADING..