Gangs

Igår var jag och @paulawallin på en pressvisning för Gangs – ett nytt jeansmärke som är framtaget av Naim Josefi som ni ser här ovan. Eventet höll i butiken Från Ö till A som ligger på söder!

Har aldrig varit där tidigare men damn vad fina grejer de hade? Gick omkring och klappade på jackor och tjocktröjor och grät en tår över priset. Åh vad jag längtar efter att bli rik. Såg en helt sjuk gul tröja som var helt överdimensionerad. AGH det första jag ska göra när jag får in lite pengar är att gå raka vägen dit!

Det bjöds på lite lemonad och sådant, vi minglade runt ett tag och kikade på kläderna. De var jättefina! Tog inga ordentliga bilder men modellerna som spelar schack har på sig kollektionen. Jättefint uppstyrt, hade det så trevligt så. Tack Red and Square för inbjudan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..