Sat

Hej på er!

Vaknade pigg och glad imorse. Igår var jag bara hemma, lagade vegetariska hamburgare (SÅ fkn goda) och kollade på en jättedålig film. Bra fredag skulle jag säga. Skönt att faktiskt bara vara hemma. Så ja, som sagt, vaknade utvilad idag för en gångs skull och åt frukost med familjen samt diskuterade det sjuka faktum att Saudiarabien av alla länder har blivit valda i FN:s konvention för människa rättigheter. Vill bara ge en stående applåd till FN för att ha valt ett sånt exceptionellt och föredömligt land! Helt fantastiskt.

Jaja. Idag skulle jag egentligen ha sprungit förbi Nathalie och lämnat ett litet paket samt jobbat på Il cafe men fick ett samtal från MIKA's i sista sekund så nu är jag påväg till en plåtning. Den ska bara ta några timmar. Tackar min lyckliga stjärna att jag inte är bakis.

Senare ska jag träffa Hanna och Johannes förhoppningsvis! Det blir kul. Det är så himla fint väder ute så kanske tar en promenad mot kvällen. Alltså? Vem är jag? Vem har jag blivit? Gillar det dock. Som Alva börjar jag sakta men säkert bli en liten gumma. Älskar det.

Vi hörs snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..