En lördagkväll

före och efter jag kom på att jag borde ha läppstift haha..

Hej på er!

Hoppas ni mår bra. Igår jobbade jag ju som sagt i några timmar med att plåta en lookbook. Gick ganska snabbt. Efter det träffade jag Johannes som var här i Stockholm, vi tog ett glas på Vau de Ville och sedan gick vi hem till mig och lagade middag. Jättetreeevligt. Mot kvällen gick jag hem till Megan och hängde där ett tag innan jag och @hannakempe avslutade kvällen på Brillo. Träffade som vanligt massa kompisar och drack lite vin innan vi drog oss hemåt vid två.

Hade så himla ont i magen på vägen hem, vet inte varför. Det bara krampade så mycket. Gick över när jag lade mig i sängen men fy sjutton. Kanske på grund av alkohol? Dock hade jag inte druckit så mycket.. Nej, det var märkligt. Tråkigt avslut. Men hade i alla fall en jätterolig kväll innan det och det var så skönt att komma hem relativt nykter och inte vakna bakis idag. Älskar det. Mjao.
Ivi hörs senare, puss!

LOADING..