mood + recap

Fina naglar av bästa Nathalie, samt klocka från Daniel Wellington (använd koden HAGEUS för 15% rabatt!)

mysfrukost och besök på @hannakempes jobb på Bröd och Salt!

Hej på er!

Mår ni bra? Förlåt för kass uppdatering, har inte riktigt hunnit sätta mig framför datorn. Är dessutom helt förvirrad, vilken dag är det ens? Och när sjutton är det halloween egentligen? Antar att det blir att fira nästa helg, typ, för nu har man ju jobb. Hm.

Jaja. Igår var jag hemma en stund innan jag träffade H och hängde hos honom under kvällen. Lyssnade på De dödas röster , en mordpodd typ. Har hört att den ska vara jättebra men jag vet inte riktigt vad jag tycker. Förstår inte om det är på riktigt eller inte? Känns mer som en spökhistoria. Men spännande är den, det må jag säga, haha. Och mot kvällen lagade vi lite middag och somnade tidigt.
Och idag då. Träffade Maja och Hanna vid 2 tiden och tog med hundarna för en promenad i Hagaparken. Kom
faktiskt precis hem, så vi var ute ett bra tag. Promenerade runt, pratade om sex och mens, om killar och om Paris och allt möjligt. Vi gick förbi fjärilshuset och stannade till för att värma oss med en kopp te, det blev iskallt när solen gick ned. Sedan vände vi tillbaka och pratade om vuxenlivet. Om hur mycket press man har trots att man inte ens får köpa sprit på systemet. Prestationsångest, typ. Har ni också det? Att man liksom måste göra något av sitt liv nu genast? Märkligt, en är ju bara nitton.

Nu sitter jag hemma hos mig och dricker en kopp te och försöker planera veckan. Är som sagt helt förvirrad, vet inte vad jag ska göra de kommande dagarna. Hm. Vi hörs snart!

LOADING..