nazisten trump

Med anledning av det faktum att vi nu har Donald Trump som USAs president vill jag skriva ett öppet meddelande till er som varit fega eller velat när det kommer till republikan / demokrat debatten:

Jag hoppas ni skäms. Jag hoppas ni förstår att varenda en av er är delaktig till att vi har en kvinnohatande, rasistisk idiot som ledare för den ”fria världen”. Jag hoppas att ni fattar att vad som än händer nu så är det ert fel. Varenda trump-supporter som mördar en svart människa, varenda påhoppad transvestit, varenda förnekad gay-relation, varenda barn som blir mobbat för sitt hår, varenda icke-binär som tar livet av sig; det är ert fel. Det må låta hårt men I aint fucking playing, det är ert fel att världen stannat upp och börjat backa bakåt. Ni har svikit era systrar, mödrar, era svarta vänner, era bisexuella vänner, era grannar, era kompisars barn. Ni har svikit alla som inte är vit, homosexuell och man. Genom att sympatisera med Trump, eller SD, eller något annat högerextremt, hitlerinspirerat jävla bullshit så sätter ni er själva i första rummet och blundar för vad andra kommer att utsättas för. Det är ALLVAR, det är så jävla mycket allvar nu. Vi kan inte längre säga att vi lever i en värld som skyddar sina medborgare och rör sig framåt, för sålänge vi har sådana vidriga människor som trump som styr så är vi fortfarande i riskzonen. Det är absolut ingen jävla skillnad mellan er som röstar på trump för ”bra ekonomi” och de tyskar som stod vid sidan om och blundande när Hitler bestämde sig för att mörda miljoner judar. Det är ingen som helst skillnad på er. Förstår ni det? Ni som i smyg gillar det Trump säger för att ni är rädda för att ni själva ska bli behandlade så som ni behandlar POC.

Jag hatar er. Jag hatar er så jävla, jävla mycket.

År 2045 beräknas vita människor vara en minoritet i USA och jag kan fan inte vääääänta. Om trettio år är det kanske ni som blir skjutna av poliser, mördade, våldtagna, förnekade, misshandlade och hotade. Om trettio år är det kanske ditt fina, blonda hår som blir föremål för skratt för att de andra barnen tycker att det ser förjävligt ut. Om trettio år är det kanske ni som får jobba som städare i resten av era liv för vem FAN vill anställa en viting? LOL dont think so!!!!

Jag hoppas att POC, när tiden kommer, utkräver en fet jävla hämnd. Det förtjänar ni.

Tack för mig // obama out

POC = people of color

 1. Jätte kul att man har följt Trump sedan sommaren 2015 och man trodde att det inte fanns en chans att han skulle vinna och sen så lägger man sig och tror att man ska vakna upp till att Hillary är president men istället vaknar man upp till att Trump har vunnit jävligt många stater och 3h senare står han där och ger sitt tack tal.
  Förstår det inte. Jävla USA. Jag är Muslim och om Trump fick som han ville skulle jag inte få åka dit.

 2. Kan inte heller förstå!
  Förstår dock inte varför någon skulle rösta på Trump för ekonomin då han bara vill säga upp alla handlingsavtal runt om i världen vilket bara är dåligt för alla! Helt sjukt att en sån idiot vann presidentvalet. Han är den mest okababla människan till en sådan roll som någonsin existerat! Att han är ÖB för militären är också skrämmande

 3. ”År 2045 beräknas vita människor vara en minoritet i USA och jag kan fan inte vääääänta”

  Ironin när en person som säger sig vara emot rasism skriver ett extremt rasistiskt blogginlägg själv.

  Om man är ens lite påläst om t.ex mordstatistiken i USA så vet man att antal svarta som blir mördade av vita är 0,77% medan antal vita som blir mördade av svarta är 9,83%. Svarta som mördar svarta ligger på 53,94%.

  Och när man läser den här statistiken måste man också vet att antalet svarta i USA just nu ligger på 12.6%. Det är en enorm överrepresentation.

  Och vi ska inte en börja tala om våldtäkt. 2013 gjorde FBI en undersökning om brott och ”ras”. 14000 våldtäktsförsök/fullbordad våldtäkt av svarta män på vita kvinnor år 2007, samtidigt som inte ETT ENDA våldtäktsförsök/fullbordad våldtäkt kunde hittas när det kom till en vit man mot svart kvinna.

  Du kan uppenbarligen inte vänta men vi som är pålästa och kan tänka sig vänta.

 4. Folk röstar på såna som Trump för att de är rädda. De är rädda för sånt de inte känner till, de är rädda för dessa invandrara som tydligen ska komma och ta deras jobb. Trump säger det de tror är sanningen och det är det som är så farligt. Han utnyttjar folks rädsla, och detta är ett mönster vi ser överallt just nu, med brexit och allt annat.

 5. Men…du är ju vit Olivia! Enligt din egen rasistiska logik är du ju själv en del av problemet. Och vad ska hända med Trumps svarta väljare? Ska dom också drabbas av hämnden för att dom inte rättat sig i ledet och haft rätt åsikter?

 6. Hej, håller med dig 100%. Därför undrar jag vad du tycker om att Megan sympatiserar med Trump/republikaner? Själv kan jag seriöst inte ens tänka mig att vara kompis med någon som ens röstar på republikaner….

 7. Reversed racism finns inte, typ ca halva poängen med inlägget också men det är ni blinda för att se för ni utsätts inte för det
  please

 8. Så om en svart man våldtar en vit kvinna bara för att hon är vit så är det inte rasism?
  Om ett företag med svart ledning väljer att inte anställa vita pga deras hudfärg så är det inte rasism?

  Ni vänsterfeminister kommer få 2 till ”bakslag” under 2017
  Frankrike – Marine Le Pen
  Nederländerna – Geert Wilders

 9. Mmm… hon är en vit, självhatande, självföraktande, folk- & rasförrädare, drabbad av de mentala sjukdomarna ‘social exotism’ och ‘xenofilia’ (dvs hon vill bara ligga med svarta för de har stor k*k).. Kan inte vara lätt att vara nedtyngd av judisk propaganda om ‘vit skuld’ att man ser fram emot sitt folks och sin ras undergång. Hon borde läsa sig in på myten om ‘den ädle vilden’ och var dess ursprung kom ifrån.

  Hennes blogginlägg är totalt vidrigt, vilket säkert går igen i hennes personlighet. Inte undra på att det finns män som hatar kvinnor som henne. Jag ser däremot positivt på framtiden med Trump som president, kanske det blir lite mer okej att tycka illa om vissa kvinnor samt vara rasmedveten (dvs vara medveten att snacket om att det inte finns olika raser är BS) på sikt här i lill-Amerika (Swedistan).

  Om man skall ta vad kommentatören Statistikern skriver i beaktning så vill ni svenska vänster-orienterade feminister ha mer religiöst förtryck (islamisering) och mer ofrivilligt sex med mörkhyade. Eller, det är inte ofrivilligt om ni faktiskt särar på benen på egen hand i den utsträckning era politiska övertygelser ger sken av.

  Undrar vem det nu egentligen är som är en Bakåtsträvare samt FÖR en tillbakagång och dekonstruktion av den västerländska civilisationen? Vem svek vem först?

 10. Så du är hellre vän med folk som röstar för en korrupt politiker som bidragit till ISIS, förstört ett av Afrikas då rikaste länder (Libyen)
  Hon är även korkad och skickad mail från sin personliga mail och hon har därmed äventyrat USAs säkerhet.

 11. ” Att han är ÖB för militären är också skrämmande” Men det är ju Crooked Hillary som är krigshetsaren…(vill uprätta en flygfri zon i Syrien som skulle lett till krig mot Ryssland)
  Trump vill förbättra handelsavtalen genom att bli vän med de ledande länderna i världen.
  Om det är ngt Trump är bra på så är det just ekonomi.

  PS. er kära Obama har fördubblat USAs skuld på bara 8 år….

 12. Ja det är ju inte så oväntat eftersom du tillber pedofilins och hatets religion så är det väl självklart att du vill att oliktänkande ska dö, helt i linje med din(brist på) karaktär.

 13. Dessutom är ju frågan inte var du bor utan var du, defakto, hör hemma. 20årig, lattedrickande tinderbrud som tror du har någon som helst koll på realpolitik- patetiskt.

 14. Underbart, skrattar hela vägen till banken då ni feministbrudar och andra kommunistmänniskor levt i en total bubbla. Allt har pekat åt Trump. Era tårar och ert gnäll är totalt process, att man fick 5ggr pengarna och att Donald gav mig en gratis skattad månadslön är trevligt men ej lika viktigt

  Skrattar åt er, verklighetsfrånvända vänsterindoktrinerade nyttiga idioter.

  Inget superfan av DT – det viktigaste var att HC inte vann. Superskönt. Skål tjejer

 15. ”Omvänd rasism” finns inte nej, men det är rasism om brott motiveras med hudfärgen sen spelar det ingen roll vilken färg förövaren och offret har. Att säga t.ex. att morden på vita bönder i Sydafrika inte är rasistiskt motiverade vore oerhört okunnigt.

 16. Tycker personligen inte att Hillary heller var ett perfekt alternativ, men du som kallar dig ”Feminist”, tycker du att det känns tryggt för kvinnor att en av de största och mest inflytelserika länder precis röstat fram en ledare som skryter om att ha sexuellt trackaserat kvinnor eller i hans ord ”grab them by the pussy”, eller som vill ta ifrån kvinnors rätt att bestämma över sina egna kroppar genom att förbjuda abort? Det, inklusive allt annat han gjort, som att skryta om skattefusk osv. kontra att ha råkat skicka ett mail från sitt personliga konto, vilket känns egentligen värst?

 17. Kvinnor är än så länge ALLTID underlägsna till män.
  Svarta är än så länge ALLTID underlägsna till vita.
  Det är det som måste få en vändning. Fatta.

 18. Och du tror att du har någon som helst koll på mig Är jag 20 år, dricker latte och är på tinder? Har jag inte koll på politik? Verkar som att jag har jävligt mer koll än dig eftersom du inte har sagt en ända vettig sak utan bara sagt att du är emot muslimer.
  Jag hör hemma i Djursholm, du hör hemma på någon jävla öde ö, och nej det är inte min religon som talar.
  Har jävligt bra koll på politik och bryr mig inte vad en rasistisk, anonym snubbe som inte känner mig tycker.

 19. Och var har du sagt som är så vettigt? Att du inte trodde att någon som vann skulle ha en chans att vinna samt att människor som inte tycker som dig borde dö? Fast det är klart det är ju värre att vara ”rasist”!(sen när blev Islam en ras för övrigt? Jag har inget emot människor med annat ursprung eller hudfärg däremot är det ju lite lustigt att fly från islamistiska skithål och förtryck för att sedan försöka sprida pesten på den plats man anländer till)

 20. Nej DU borde dö. Äckliga människor som dig alltså.
  Lovar att du inte har problem med vita muslimer utan det är dom bruna så Du är en jävla pest lol folk som dig har redan spridit pesten Orkar inte argumentera med dig mig.
  Det enda du har sagt är att du hatar muslimer. Vettig person du är. Jag är tydligen 100x mer vettig än dig så tänker inte slösa mer tid på dig, du är så jävla konstig och äcklig och tycker synd om Olivia som har äckel som dig på sin blogg

 21. Har aldrig besökt hennes blogg tidigare, den dök upp under avdelning lyteskomik på flashback, kommer mest troligen aldrig besöka den igen heller för den delen. Vita muslimer är än värre än bruna sådana då de aktivt konverterat till pedofil och mördarsekten snarare än blivit uppfostrade i den. Anyway tror jag är klar här du lider uppenbart av ett antal mentala åkommor. Varför stannar inte muslimer i muslimska länder om de nu är så bra?

 22. Den där muren finns redan till stor del. Ca 930km mur och höga stängsel som varken Clinton eller Obama varit intresserade av att riva.

 23. Fyfan vad vita män är vidriga. Ni har alltid haft allting, så fort minoriteter och kvinnor får en chans till jämlikhet (INTE privilegier JÄMLIKHET) vill ni ta den chansen ifrån oss. Och varför? För att bevisa er överlägsenhet? Grattis, det har ni gjort i tusentals år. Hur fuck blir ni arga på Olivia när hon säger det ni har sagt till oss i alla tider? Ni hade också varit arga, om någonting ni föddes med gjorde er till en måltalva HELA TIDEN. Tänk er att vara rädd för polisen, att vara rädd för att bli våldtagen eller mördad i ett förhållande. Det måste vara NAJS att vara så priviligerad att man inte ens behöver tänka på det. Men det gör jag varje dag som kvinna, det gör mina icke-vita vänner varje dag, det gör mina vänner som är HBTQ+ varje dag.

 24. Det är ju du som har problem eftersom du sätter ord i min mun och tror att du känner mig. Hoppas du träffar på väldigt många Muslimer i ditt liv
  När sa jag något om Muslimska länder? Och om du syftar på länder där det är krig så är det väl uppenbart varför dom inte stannar?
  Aha du hänger på Flashback? Allt jag behövde veta. Du är en äcklig och patetisk människa och du har seriösa problem.

 25. Hatet är starkt ser jag. Att du är förd bakom ljuset är också tydligt. Att Hillary Clinton skulle vara någon slags kvinnorättskämpe är inte sant. Tvärtom. Hon är en krigsherre. Hon ligger bakom några av de stora konflikterna i världen. Hon har hetsat för krig mot Ryssland, Iran och Kina. Med tanke på vad många av Sveriges feminister anser att det är män som står för våld och krig i världen. Så är det till viss del. Och med tanke på vad Hillary redan gjort samt ämnat att göra så inser man ju att hon inte är så mycket bättre än tidigare manliga presidenter historiskt.

  Du pratar också om att det är de vita männens fel att Trump vann. Klart att de är i majoritet. Inte konstigt med tanke på att de är den största gruppen i landet. Å andra sidan hade inte deras röster räckt. en betydande del svarta, latinamerikaner och kvinnor har också röstat på honom. Varför? Kanske för att de är trötta på offerkoftan de förväntas sätta på sig. Allt är inte den vita mannens fel. Det finns många från minoriteter som vill ta ansvar för sina egna liv och inte skylla ifrån sig på andra.

 26. Alltså ”aVrilyha” du är ju verkligen helt lost. Vill bara påpeka alla dina faktafel och din trångsynts jävla världsbild men det är la inte ens någon idé. Du verkar ju hjärntvättad. Du är en mobbare. En rasist. Sexist. Nazist. Förtryckare i värsta slag. Jag hoppas för Guds skull att du förstår detta själv snart, för att vara så korkad kan fan inte vara bra. Sånna som du sviker. Först och sist. Ni sviker oss alla. Jag vill bara gråta för att sådana som du en existerar får mitt hjärta att gå i tusen bitar.

 27. Bla bla bla. Ja det är så hemskt i västvärlden. Oj vad synd om dig det är som förtryckt kvinna. Fast vänta, senast jag kollade så är Sverige ett av världens mest toleranta och bästa länder att leva i. Du kan bli vad fan du vill oavsett om du är svart, vit eller varför inte båda två på samma gång samt har en kuk fast klär dig som en kvinna. Och som grädde på moset så får du utbildningen betald. MIN första chef var fan ”rasifierad”. Han hade företag, fet villa, han var god för flera miljoner. På vilket sätt hindrades han att ta sig fram i Sverige pga systematisk rasism? Hade han haft samma offermentalitet som du förespråkar hade han inte tagit sig någonstans i livet. Fast du kanske vill att invandrare ska tänka så, eller?

  Klart rasism, sexism och diskriminering existerar här men samtidigt är antirasism, hbtq-frågor och feminism alltid på agendan och råkar du ha värderingar som skiljer sig från det så har du inte mycket att hämta i Sverige. Du blir i det närmaste lynchad annars. Du är norm i det här landet. Att det skulle vara det vita gubbslemmet som regerar debattklimatet är helt enkelt inte sant. Sluta lipa.

 28. Dessutom har du köpt skitsnacket som Black Lives Matter står för med hull och hår. Är det bara svarta som blir skjutna av polisen i USA? Nej, faktum är att merparten av de som blir dödade av polisen i USA är vita. Dessutom är denna rörelse, som för övrigt är en skitorganisation som förespråkar terror och mord, en stor orsak till att även många svarta röstade på Trump. För vad BLM gör är att starta protester när en svart, som ofta är kriminell, blir dödad av polisen. Samtidigt lyfter man inte ett finger när svarta dödar varandra varje dag. De kan helt enkelt inte identifiera sig med ett sånt hycklande budskap.

  Nej allt är inte dem vita mannens fel. Sluta gnäll och lipa. Tvärtom har den vita mannen byggt några av världens mest välfungerande nationer dit hela världens folk söker sig och vill bo.

 29. Ni brudar som skriver här bevisar på varför ni inte ska ha något att säga i världen. Ni framställer er så jävla korkade och dumma i huvudet haha, och så jävla kul att ni själva är vita! Till och med svarta skrattar åt er då vita kvinnor i deras ögon är det lägsta som finns.

 30. Men på vilket sätt skulle du vara en bättre och mindre rasistisk människa? Du skriver att du längtar tills vita människor är minoritet och hoppas att de blir mobbade?

 31. Du är ledsen för att du inte får som du vill. Demokratin valde Trump och nu är du en dålig förlorare. Det fanns svarta på scen – vad är egentligen problemet mer än att du vill synas och har problem med dina känslor?

  Våldsverkare från andra folkgrupper kommer gå på kvinnorna först. Så Olivia, det är du som kommer få smaka på hämn långt innan oss. Och eftersom du är #inteerkvinna så ha så trevligt med dina nya polare din femtekolonnare! Du är bara en leksak för dem. Inshallah!

 32. Du är ett bra arugment varför många kvinnor inte borde få rösta: Allt för emotionella vilket gör att logiken kopplas bort när känslorna slår till, och därav väldigt lättledda. Såväl val som statistik över sektmedlemskap talar sitt tydliga språk där.
  Och på den punkten kanske vi mycket riktigt har något att lära från dessa ”POC”.

  PS. Du är vit själv kära du. Och här har du en hälsning från dina kära POC om hur de ser på dig som vit kvinna:
  therightstuff.biz/2014/10/23/white-women-can-no-longer-experience-rape/

 33. ”Ni hade också varit arga, om någonting ni föddes med gjorde er till en måltalva HELA TIDEN.”

  Ja vi är ju en konstant måltavla också just eftersom vi är vita män (troligen den andra grupp man aktivt får hata, även uppmanas att hata) något vi födds med. Men vad bra att vi fått ditt tillstånd att vara arga då lilla du?

  Och ja det känns jättebra att vara priviligierad. Att tex arbeta och betala skatt så att invandrare som just korsat gränsen kan få mer i bidrag än mina gamla släktingar får i pension efter ett helt liv av arbete tex, det är ett stort privilegium.

 34. Den vita mannen är en fruktansvärd förtryckare, det är därför alla dessa ”rasifierade” vill flytta till vita länder och bo här istället för i länder med ”rasifierad” befolkning där dom skulle slippa våran sk. ”institutionella rasism”.

  De måste älska att förtryckas helt enkelt?

 35. ”Om trettio år är det kanske ni som får jobba som städare i resten av era liv för vem FAN vill anställa en viting? LOL dont think so!!!!”

  Du tänker på människor som USAs nuvarande president Barack Obama då?
  Jvla vitingar som hindrat honom från att jobba som annat än städare.. eller vänta lite nu?

 36. Oj, du bor i etniskt vita Djursholm på behörigt avstånd från förorten och bilbränder.
  Varför bor nästan alla svenskar som brinner för mångkulturen långt ifrån förorterna där alla invandrare bor?

 37. Kloakmedia är i chock. Resultatet är obegripligt…
  -Vill inte Amerikanerna ha en president som är ägd av Wall street, Qatar och Saudi? Va?
  -Räcker det inte att Hillary ryktesvis är en kvinna? Va! Finns det andra krav än kön och hudfärg nu? Va i helv.. Nää? -Obama var ju svart och det räckte ju…
  -Är de trötta på krigen i MENA? Va?! Hillary och Obama har ju bombat sönder bla Libyen, Yemen, Irak och Pakistan med hundratusentals döda som resultat, bland dem civila, kvinnor och barn. Är det nåt fel med det? Va! Meh!!
  -Har Amerikanerna nåt emot att se sin industri flyttas till diktaturen i Kina? Va! Kan de inte göra som svenskarna och bli instegslotser till nyanlända muslimer istället? Va!!

  Nej, svensk media förstår ingenting.

 38. Världen håller på att förändras till det bättre.
  * SD slåss om titeln ”Sveriges största parti”
  * Le Pen kan bli Frankrikes nästa president
  * Nigel Farage fick fram ett Brexit.
  * Trump blir USA:s nästa president.

  Det politiskt korrekta etablissemanget tappar mark överallt.

 39. Vad jag ser på denna blogg är unga tjejer som bor i Stockholms innerstad eller fina förorter!
  Har fina rika föräldrar som är politiskt korrekta och har lärt upp sina döttrar att vara feminister och att invandring är bra för Sverige och aldrig får ifrågasättas.
  Men ni är i minoritet och verkligheten ser inte riktigt ut som ni och era familjer och vänner tror.
  Vi andra som rör oss utanför er bubbla är inte förvånade att Trump vann, det finns inte stort missnöje bland vanligt folk, och det missnöjet riktar sig främst mot etablissemanget, alla politiskt korrekta och feminister som hatar.
  Det kommer inte bli några förändringar för ens ni lärt er att respektera andra människors åsikter, ni behöver inte gilla dom, men respektera era motståndare.

  Först vann Brexit i UK, sen blev Trump president i USA, sen kommer kanske Marine Le Pen att bli president i Frankrike nästa år, och sen kommer SD att bli Sveriges största parti i valet 2018!

  Och ni och era vänner kommer bli ännu surare och inte förstå nånting, för ni har varit så upptagna med att bara umgås med likasinnade och hata era motståndare.

  PS:Jag tycker Trump är en galning och är rädd för vad han kan ställa till med, men jag förstår att folk är missnöjda och att folk visade det genom att ”straffa” eliten genom att rösta på den kandidat dom hatar.

  Michael Moore on Trump: ”The Biggest Fuck You in Human History”

  https://www.youtube.com/watch?v=wxDRqeuLNag

 40. FUCK THE WHITE MAN!

  But goddamnit I do like taxing the motherfucker, as I like fashion, architecture, womens voting rights, science, cars… STILL FUCK THEM MUTHAFAKKAHS!

 41. Hahaha fy fan vad jag älskar att läsa tårar från idioter som dig Olivia. Allt du skriver är så otroligt efterblivet att man kan inte annat än att skratta åt dig. Tacka GUD fär att du och ditt pack är påväg nedför och utför för att aldrig någonsin få föra er talan i politiken igen. Länge leve Europa och länge leve DONALD TRUMP.

 42. De sätt som Sverige inte förfallit på vore lättare att lista! Ekonomin har förfallit, tryggheten har förfallit, sjukvården har förallit, skolan har förfallit osv osv.

  Men det är klart.. man måste ju levt ett tag och kunna se skillnaden alt. klara av att läsa statistik för att märka det? Så är man okunnig fjortis som bara läser lögnarmedia kan det ju bli svårt.

 43. ”:(”… Får du verkligen inte plats med fler epitet, tomma fraser och allmän klagan utan minsta substans? Helvete vad löjligt. Väx upp för fn.

 44. Så genomkorrupta krigshetsare som kan starta världskrig är bättre än folk som uttrycker sig grovt? Bra prioriteringar du har… Vad skulle kunna gå fel med en så ”mogen” attityd?

 45. Har du några som helst belägg för det? (Nej självklart inte) Jag kan tex peka på ett antal afrikanska länder där svarta är klart i maktställning och vita i underordnad. Sydafrika tex – där vita diskrimineras i lag.

 46. Precis. ”Den vita mannen” har skapat i praktiken allt människoskapat här i världen, positivt som negativt. Men de får bara höra om det negativa… och okunniga och lydiga som de är så lapar de upp det utan minsta koll om det stämmer.

 47. Vore intressant om någon av alla dessa som tycker det är så bra skrivet och så rätt osv.. kunde berätta hur exakt. Med faktiska argument. Fast jag hoppas på för mycket..

 48. Vore intressant om någon av alla dessa som tycker det är så bra skrivet och så rätt osv.. kunde berätta hur exakt. Med faktiska argument. Fast jag hoppas på för mycket..

 49. Svenskar har mer pengar än någonsin – och om du tror att du stärker din poäng genom att förmiska mig så kan du ju försöka en annan metod, för jag är nog långt mer påläst än du. Sverige har dessutom ett av de bästa fallnäten i världen och lååångt bättre sjukvård än vad USA har. Så på vilket sätt vill de att USA inte ska förfalla så som Sverige har gjort? Obama försökte efterlikna den svenska modellen när han startade Obama-care, till exempel.

  Du kanske borde få dina nyheter från andra ställen än Fria tider och annan skrämsel-media? Jag kan slå vad om att din vardag inte ser annorlunda ut än förut, och din ekonomi har nog inte påverkats, men du sitter säkert ändå hemma och är rädd för det där hemska romerna som sitter utanför din lokala ica-butik.

 50. Hans uttalanden om kvinnor, POC, funktionshindrade osv (alla som inte är vita rika män) är helt förskräckliga. Men det jag är mest rädd för är hans planer kring klimatpolitiken. Han tror att klimathoten är påhittade? Och ska inte längre ge pengar som stöd till FN? Och USA är en av de värsta länderna kring utsläppen. Och vilka drabbas först vid klimatförändringar? De fattiga. De utsatta. Usch för sådan här så kallad politik. Jag får verkligen ont i magen.

 51. ”Hans uttalanden om kvinnor, POC, funktionshindrade osv (alla som inte är vita rika män) är helt förskräckliga.”
  Kan du berätta mer om dessa uttalanden, har du några citat? Han har fällt ett grabbigt uttalande om ”grab pussy” (som han fick uppenbarligen då han även sa ”they let you”) ja herrejävlar. Så har ju ingen annan någonsin snackat, och så vi vet ju alla att tjejer är änglar som aldrig snackar sex på ett grovt sätt? Så bara lägg ner..
  Och han attackerar inte ”vita rika män”? Merparten av dom han har ”attackerat” med namn är ju just vita rika män (samt ett antal judiska diton)

  Och du föredrar alltså också en galen krigshetsare som hotade Ryssland med krig (är du vuxen nog att begripa de potentiell konsekvenserna av ett världskrig?) framför en person som är ful i mun. Väldigt moget.

 52. Allt det där är direkt nonsens du. Jag föddes inte direkt igår, ej heller mina gamla pensionerade föräldrar eller min vid det här laget 90åriga farmor. Jag, mina bekanta, och min släkt – har själva sett hur samhället förändrats och om det inte räcker för dig har jag statistiken på min sida.

  Om svenskar nu har mer pengar än någonsin, varför är den privata belåningen högre än just någonsin? (statsfinanserna ser inte bättre ut heller – statsskulden bara ökar och ökar.. och den mest mångkulturella staden i landet, Malmö – är defacto i konkurs) Om du nu är så påläst så kan du ju försöka visa det också..

  Du kanske snarare borde testa att läsa annat än lögnmedia. Jag behöver inte förminska dig, du är nog så bra på att visa din dumhet själv. Extra ”kul” hur du nämner dessa tiggare, också dom ett tämligen nytt fenomen. Tiggare bosatta i tältläger och ihopsnickarade kåkstäder var tämligen ovanligt förr.

 53. ”kontra att ha råkat skicka ett mail från sitt personliga konto, vilket känns egentligen värst?”

  Du har uppenbarligen ingen som helst koll. Hon har inte råkat skicka ett mail från sitt personliga konto (vad är det för nonsens?) hon har begått brott med hemligstämplat material och ”råkat” ta bort 33000 emails för att dölja det och en hel del annan korruption och fusk. Nixon fick avgå för mindre än vad hon gjort.

 54. Jag har exakt precis samma åsikter som den här svarta killen som snackar om den senaste gruppvåldtäkten av den handikappade kvinnan på Gotland: https://youtu.be/DVWVU87rXpY (men antar att han är nazist, rasist och hjärntvättad också enligt era åsikter).

  Jag hade inga fakta i mitt inlägg, det var en ren åsikts-inlaga, där jag kanske ev. gick lite för långt. Skrämmande dock, att du inte kan skilja fakta från åsikter åt.

  Om ni vänster-extrema feminister kan/vill förklara varför ni vill ha kolonisering/islamisering av Sverige av muslimer och negrer vore jag nöjd. Resultatet utav att ni stödjer detta kommer betyda att ni måste bli religiösa (muslimer) själva för att anses som havandes ett människovärde, vill ni bli muslimer så står det ju er fritt att lämna landet och åka till ett land där den religionen är stor (och förtryckande). Rör det sig om dold anti-semitism där på vänsterkanten, eller någon form av hjärntvätt att den vita mannen är ond och måste utplånas?

  Också konstigt att ni extremistiska vänster-feminister inte verkar bry er om våldtäktsoffer som den handikappade kvinnan på Gotland. Undra vem som är de verkliga inhumanisterna? Jo, ni.

 55. Kanske just denna attityd som du visar som är anledningen till Trumps seger? De senaste två åren har varit rekord i vithets-hat. Fortsätt du med dina hotande profetior att vita kan bli en minoritet i sina egna länder i framtiden, uppmuntrar dem säkert till att rösta för mångkultur och öppna gränser.

 56. Vi fick stå ut med Obama. Då får ni stå ut med Trump.
  Det kallas demokrati…så undrar vem som egentligen liknar
  aset hitler mest. Är det media och du som anser att ni ständigt
  har tolkningsföreträde? Eller den som röstar enligt sin övertygelse
  på de partier eller kandidater som erbjuds?

 57. Ja. Trump är en hemsk person, och kommer vara en hemsk president. Majoriteten av personer som röstade på honom är antagligen hemska människor, eller helt enkelt missledda människor.

  Men det ursäktar inte din rasism i ditt inlägg. Du är precis lika hemsk som Donald Trump.

  ”År 2045 beräknas vita människor vara en minoritet i USA och jag kan fan inte vääääänta”
  ”Jag hoppas att POC, när tiden kommer, utkräver en fet jävla hämnd. Det förtjänar ni.”

  Hur är detta mindre rasistiskt än sådant han säger?

  Skäms. Du är en sån som ger folk en anledning att rösta på hemska personer som Trump.

 58. Pingback: obat
 59. Pingback: nama

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..