hustle

Nej hörni.

Jag mår inte så bra. Är orolig och stressad utan att riktigt kunna sätta fingret på varför. Det går över snart, det vet jag, men just nu suger det. Allt stressar mig. Allt gör mig ledsen.
För att bli av med känslan försöker jag planera veckan så noggrant som möjligt så att jag kan fokusera på mig själv och jobb. Behöver få vara ensam och tänka. Tänkte skriva ner och dela med mig av mina veckoplaner. Puss!

Måndag:

Möte på morgonen, förmodligen möte på kontoret också. Hämta paket (som jag har glömt att göra?? Hoppas de är kvar…) Lämna in min mobil på lagning och köpa flyttkartonger! Sedan ska jag träna (viktigt) och ja, börja packa helt enkelt. Snart flyttar jag.

Tisdag:

Möten under dagen, fota outfit med Megan. Leta väggfärg. Ska ha gröna väggar och måste hitta den perfekta färgen, tänkte börja måla på en gång när jag flyttar in. Spela in podd med Alva och mot kvällen ska jag fortsätta packa ner grejer i flyttkartongerna samt tvätta kläder och lakan och grejer.

Onsdag:

Spela in videomaterial med Megan, fota och strukturera våra bloggar/kanaler. Vi har pratat om att göra det ett tag nu så vi ska sätta oss ner och planera lite. Vi kommer alltid på så bra idéer tillsammans, allting känns så bra när vi sitter och bollar grejer.
Packa. Skriva klart krönika till söndag.

Torsdag:

Jobba med projektet jag pysslar med, förmodligen hänga på kontoret. Klippa video.
Mot kvällen är det Adidas-event.

Fredag:

Fota samarbeten, träna, jobba med projektet och skriva. Samt gå på ett bloggevent som jag glömt vad det är. Dåligt av mig? Har bara skrivit ”blogg-event” i kalendern. Aja, det löser sig antar jag. Får se hur det blir mot kvällen men förmodligen ut och ta ett glas med M.

Lördag-söndag

Packa det sista innan jag flyttar!!

två random bilder

LOADING..