my day

Kassa bilder men glömde minneskortet till kameran…

Hej gänget. Hoppas ni har haft en trevlig måndag.
Imorse mötte jag upp Christian på Haymarket, vi skulle egentligen haft möte men det blev uppskjutet. Vi åkte till kontoret istället och jobbade, fick sammanställa några profiler och så. Sedan hade vi det där mötet, och på eftermiddagen hade vi sällskap in till stan där jag mötte Megan för att planera veckan. Vi pratade lite och sedan gick jag hem.

Min stress/oro/ångest har inte försvunnit. Mår fortfarande ganska kasst. Men det hjälper att vara sysselsatt. Tränade hemifrån och tog ett varmt bad samt började sortera mina grejer. Har packat ner lite böcker och saker jag vill ha med till lägenheten. Är så taggad på att få sätta igång med målning och sådant.
Som sagt har jag bestämt mig för att fokusera på mig själv den här veckan och så ska det fan bli. Jag fyller dagarna med jobb och ska bita ihop till ångesten går över. Ska bara tänka på de saker som tar mig framåt istället för att överanalysera grejer som jag inte har något med att göra. Lättare sagt än gjort. Vi hörs senare!

  1. Så jävla svårt att nå ut till folk, men får försöka dra en sånhär typisk ‘läs min blogg’- kommentar. Men hörni prova klicka in, om ni diggar den fortsätt bläddra lite. Och till dig Olivia, din blogg är skitfin och du skriver på ett skönt, avslappnat sätt. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..