night

Hej hörni!

Har varit borta hela dagen. Eller, borta och borta. Ute och sprungit. Lämnade hemmet vid ett och kom tillbaka nu.

Åt frukost i vanlig ordning i morse och såg till att svara på lite mail, fixa lite grejer med banken och planera för dagen. Wow vad vuxet det låter? Jajaja. Sedan tog jag mitt pick och pack och gav mig ut på stan för att lämna in min mobil (vilket gick dåligt, eftersom mamma står på abonnemanget måste hon lämna in den…) och sedan vidare till Haymarket där jag betade av lite tidsinställda inlägg samt filade på en krönika. Vid halv tre begav jag mig mot studion på Acast för att invänta Alva och så satte vi oss för att spela in avsnitt….17 tror jag. Det gick jättebra tills vi insåg att startskivan var full så mitt i avsnittet klipptes allt av. Alva stannade av för att fixa med det där men jag var tvungen att springa iväg så har inte riktigt lyssnat på hur det blev ännu haha. Vi pratar i alla fall om vänskapsrelationer. In och lyssna här .

Ja, men så vid fyra rusade jag mot tunnelbanan bara för att veta att mötet var uppskjutet en halvtimme, så hann pusta ut och hämta andan innan jag och Christian begav oss in till Lykos huvudkontor. Nu ska jag inte gå in på det för mycket för vet inte riktigt vad jag får säga och inte, men var där i några timmar och minglade och lyssnade på presentationer. Nu kom jag som sagt precis hem och har duschat och gjort mig redo för att sussa.

Imorgon ska jag köpa väggfärg till lägenheten!! Ska bli spännande att se vad det blir. Som sagt ska jag ha gröna väggar, men vet inte riktigt exakt vilken grön jag vill ha. Min kära styvfar ska hjälpa mig att välja. Sedan ska jag träffa Megan och så jobba lite på kontoret. Samt fota outfit.

Idag har varit en bra dag. Har haft ett par dippar under några minuter men överlag har det varit bra. Jag mår så mycket bättre när jag fokuserar jobb och håller mig sysselsatt. Behöver verkligen känna att jag gör något och att jag ”bygger” mig själv. Hoppas morgondagen blir lika bra. Vi hörs snart! Puss

LOADING..