sassy tuesday

Godmorgon gänget.

Låg kvar och snoozade i sängen imorse och fortsatte drömma lite. Kan ni också göra det? Ligga kvar i sängen och fortsätta drömma? Så härligt. Älskar att drömma. Jag hittar alltid på så sjuka historier i sömnen.

Hur som. Idag är det tisdag och jag har förmiddagen ledig innan jag börjar jobba. Ska spela in podd, prata med en potentiell ny influenser och ha möte på Kungsholmen. Allt detta samtidigt, typ. Ibland blir jag förvånad över mig själv, alltså, när ska jag lära mig? Dubbelbokar alltid allting och det brukar sluta med att jag ba oh well då får vi väl ses allihop tillsammans då.

Äh. Ska hämta ut paket som jag inte hann göra igår och ringa posten så att de kan lokalisera min kjol som jag har beställt. Den är borta för andra gången. Vafan? Hur svårt ska det vara? Fattar inte. Sedan ska jag lämna in min mobil, fota outfit, köpa flyttkartonger, fixa bank-id och ordna tvätt tid. Det var visst en hel del på schemat.

Längtar tills på torsdag då jag ska färga håret. Vi hörs snart, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..