Its a new day

Bilder från en härlig brunch för några veckor sedan

Hej hörni!

Vaknade vid 11, utvilad. Hade så svårt att somna igår, tankarna snurrade verkligen runt huvudet hur länge som helst. Tänkte på kärleken och tomheten och på min nya lägenhet, på Megan och på podden och på bloggen… Allt möjligt. Till slut somnade jag och kunde ändå sova ganska skönt, även om jag drömde väldigt märkliga drömmar.

Hur som. Idag är det onsdag! FEST! Nej, faktiskt inte festligt alls. Jag ska hämta ut paket, ringa posten (för att de slarvat bort en leverans, som vanligt typ), sedan har jag telefonmöte vid 3. Emellan ska jag träffa Megan och sedan sitta på kontoret och jobba lite. Blev så sjukt inspirerad av mötet igår. Mjao. Studsade hem.

Men som sagt, idag ska jag ägna dagen åt att fixa saker som jag har dragit mig för att ta tag i. Typ tvätta. Rensa. Lämna grejer hos myrorna. Ja, ni fattar. Vi hörs lite senare! Puss

LOADING..