wing it

Hey igen. Sitter på Haymarket och har precis bockat av ett möte. Mitt första möte själv!! Så kul. Var lite nervös men det gick hur bra som helst. Ska strax träffa Megan och shoppa/köpa nödvändiga saker/prata ikapp. Mycket händer i våra liv under bara några timmar. Seriöst, önskar vi hade en filmare efter oss hela tiden. Skulle vara så underhållande tror jag.

Anyways! Tänkte nämna tre saker jag är glad över just precis nuHere we go:

1. Fick till min eyeliner. Hella fine. Brukar ta ungefär hundratre timmar och några mentala breakdowns innan den blir fin men idag gick det snabbt.

2. Jag känner äntligen att jag fått ett sammanhang. Det är så kul att gå upp på morgonen och ha hela dagen planerad. Och så sjukt kul att jag fått möjlighet att komma in i en bransch som egentligen kräver utbildning eller ett flawless CV.

3. Jag ska färga håret imorgon. Behöver jag säga mer? Fkn finally.

LOADING..