mitt nya hem

Nu är det dags!

Idag har jag äntligen skrivit på kontraktet för min alldeles egna lägenhet! Egentligen tjyv-flyttade jag in i den igår, men ville visa upp allting i ett inlägg. Tänkte också gå igenom lite frågor jag fått ang flytten och så.

Det är alltså min mamma som har köpt en lägenhet till mig. Jag kommer att betala hyra samt räntan på lånet som hon har tagit. Det är väl rätt fair, va? Dessutom en investering för henne.
Den är 30 kvm och har separat kök och badrum (med badkar!!), men vardagsrummet och och sovrummet är samma. Dock planerar vi att dela av rummet så att det blir lite privat.

Vi håller precis på att få bygglov för balkong, vilket är så sjukt nice, för då vill de börja bygga redan i Maj. Vilket betyder att jag kanske har balkong till sommaren! Så treeeevligt. Vi vet inte hur stor den kommer bli ännu, men dubbeldörrar kommer det vara i alla fall.

Den ligger precis vid Hötorget, jättenära till allt vilket äger. Jag såg den för första gången igår haha, vi köpte den innan visning. Som tur var älskade jag den. Den känns verkligen som min. Mitt hem. Sov här inatt och allt kändes så bra verkligen.

Nu kommer jag, de närmaste veckorna, bara flytta och greja och bygga. Vi funderar på att skjuta fram målningen då jag är orolig för att min gröna färg inte kommer passa, kanske bättre att vänta tills lite längre fram så att man vet säkert. Men tänkte i alla fall denna färg:

Men men, får se i framtiden! Nu måste jag fokusera på att hitta förvaring, det är typ det som är krångligast, för det får inte bli för stort men det måste rymma mycket grejer. Hm.. Blir nog en sväng till IKEA ändå, om jag inte hittar något i stan.

Är så glad över alla tips på second hand affärer som jag fick av er! Jättekul. Jag ska definitivt kolla in det i veckan. Ska bli kul att se hur allting växer fram här hos mig, mjao.
Nu hörde jag precis att man kan höra kyrkklockorna från mig. Fyfan vad underbart, dem har jag vuxit upp med och tagit för givet. Vi hörs snart ✨

LOADING..