stjärna

Hej på er.

Uppdaterar mer på snap än på bloggen haha (oliviiahageus). Som ni såg fick jag ett jättefint paket av Vass PR, tänkte lägga ut lite bilder på det sen. Hur som! Har sminkat mig och väntar nu egentligen bara på att gå. Ska äta middag på Ling Long med Megan och sedan möta lite andra kompisar.

Mitt hjärta gör lite ont. Det är som ett litet tryck över bröstet. Men jag vet att det bara är tillfälligt och att jag måste stå ut ett tag. Snart, om några månader, har det nog försvunnit helt, men just nu känner jag mig lite trasig. Ska bli skönt att få hänga med kompisar ikväll, men ska vara hemma tidigt. Det är så himla farligt att dricka om man känner sig lite ur balans, det vet jag det haha. Så ingen utgång ikväll.
Hur mår ni, förresten? Hoppas verkligen ni mår bra mina fina. Ännu en gång vill jag bara påminna er om att jag alltid läser era kommentarer och när ni skriver något fint till mig blir jag alldeles varm. Älskar er så mycket och är så glad att ni finns. Ni är bäst. Vi hörs lite senare! Puss på er.

  1. Hur gör man när det där trycket över bröstet inte försvinner? När man går runt och har känt det i flera flera månader? Är det normalt? Är det så livet verkligen ska kännas? Eller vad gör du när du känner så? Hur gör du för att den där tunga stenen ska lyfta från bröstet? Kram!

  2. Hey you. Ville bara flicka in och säga hur sjukt inspirerande dina texter är. Många bloggar jag läst tenderar att vara nästintill likadana med endast några få olikheter. Du är helt annorlunda. 100% kalasbra. Thanks for that! xx

  3. Alltså wow. Startade en blogg bara häromdagen så trillade in på din blogg nyligen och fastnade direkt. Sättet du skriver, sättet du så öppet berättar om saker du går igenom (unapologetically, dessutom, vilket jag älskar!) och även boktipsen som jag definitivt ska kolla in osv osv! Relaterar väldigt mycket och skrev precis ett inlägg som inspirerades av händelser som jag påminns om när jag läser dina texter. Känns som vi resonerar lite lika typ! Hursomhelst, jag hoppas och lovar att du mår bättre snart, men det verkar som att du har koll på det redan <3
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..