mjao

Hej hörni!!

Wow, är så förvirrad verkligen. Vet knappt vilken dag det är och har fortfarande ingen aning om hur min nyårsafton kommer se ut. Det lutade åt att äta på Miss Voon med familjen men nu ska vi tydligen äta hemma. Sedan pratade Wendela om en hemmafest i Nacka. Tjoho. Ärligt talat bryr jag mig inte så jättemycket vill bara att 2016 ska vara över genastttt. Riktigt kasst år. Eller, kass höst i alla fall. Och kass vinter, hittills.

Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra, även om jag är lite bräcklig. Ni ställer ganska många frågor om lite saker och hade tänkt svara på dem idag. Ska fota lite grejer och sedan måste jag skriva klart ett par intervjuer och artiklar. Tänkte i alla fall fota först eftersom ja, ljuset försvinner snart. Men har planerat mkt uppdatering idag så det kan ni se fram emot i alla fall!! Yay!! Vi hörs snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..