new year new meow

Hej hörni!

Har suttit i min säng ett tag nu och stirrat framför mig. Alltså bara stirrat. Skrattar för mig själv, lite hysteriskt, och sedan fortsätter jag stirra. Gjorde en så jävla knäpp grej igår och jag önskar verkligen att jag kunde berätta för er vad som hände men SÅ privat kan jag faktiskt inte vara. Men alltså. Det var knäppt. Herregud.

Jag och Wendela i Paris för några månader sedan

Nu ska jag dricka lite te och kolla igenom några artiklar innan jag tar en dusch och beger mig till min mor. Ikväll ska jag äta middag hemma och sedan träffa Wendela. Vi ska till Nacka på hemmafest tydligen. Kommer säkert bli jättekul!! Vi hörs lite senare. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..