Paris

Nu är jag äntligen här!

Landade vid tio imorse och tog mig, efter många om och men, från flygplatsen till Gare du Nord där jag bytte från RER till Metro och begav mig mot Sophi. Fick flytta in i ett litet rum högst upp i hennes hus där jag ska bo innan jag flyttar vidare till hotellet!

Direkt efter att jag dumpat mina grejer gick jag ut och började gå. Kände att jag behövde röra mig lite efter att ha suttit stilla på planet i två timmar, så klättrade upp för trapporna till Sacre Coeur för att titta på utsikten. Vad jag saknat Paris!! Staden är så speciell för mig. Lyssnade på gamla låtar och promenerade ett tag innan jag satte mig på ett café i Montmartre för att äta lunch. Och sedan dess har jag suttit här! Jag har faktiskt åkt hit för att skriva så skriva ska jag göra. Har kommit en bra bit. Nu sitter jag och redigerar lite texter, mätt och glad, samtidigt som jag försöker kommunicera med mina kära vänner som jag ska träffa ikväll för ett glas.
Dessa dagar ska som sagt ägnas åt att skriva och bli klar med det jag börjat med. Är så taggad på att ni ska få läsa allt när det är färdigt!! Om ni vill hänga med på snap så heter jag OliviiaHageus, förresten. Kommer nog uppdatera mer där. Vi hörs lite senare, puss!

LOADING..