Ashley Judd

Vilket otroligt tal av Ashley Judd under Woman’s March i helgen. Jesus, vilken kvinna.

Var ni på Womens March här i Stockholm? Fan, vad jag ångrar att jag inte gick. Planerade att gå men det blev inte av. Men blir så varm i själen av att se alla kvinnor, män och icke-binära som gav sig ut på gatorna och protesterade mot den där galningen som vi nu ska kalla president. Fy fan vilken jävla människa han är.

Kanske kommer världen gå åt fel håll nu, i och med att rasism, sexism och homofobi blir alltmer normaliserat. Men vi ska komma ihåg att vi alltid kommer att vara starkare än alla dom tillsammans. Vi är bäst. Kvinnor är bäst. Shoutout till mina fantastiska systrar, bröder och syskon därute, ni är finast i världen.

  1. Visste inte ens att dom hade här i Stockholm tills det var för sent :/ Men spammadd så mycket på insta och bloggen om det under helgen att jag förlorade följare och läsare
    Älskade alla tal. Älskade svarta kvinnans tal om hur svarta är behandlade, älskade Scarlett johansson’s tal om Planned Parenthood, älskade muslimska kvinnans tal om islamofobi, älskade att fler marscherade mot Trump än dom som gick för honom, älskar att hans bil behövde köra igenom marchen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..