sommar och blommor

Jag tror inte det finns någon som längtar efter vår mer än jag.

Jag lider av vinter. Jag hatar mörkret mer än allt och jag vet att många andra också gör det. Megan skojade om att folk i Sverige är på suicide watch när mörkret börjar falla. Det stämmer till 1000%. Den senaste veckan har det känt som om ALLA har mentala breakdowns. Allt går åt helvete.

Jaja, hur som. Drömmer mig tillbaka till Cannes och har redan börjat kika på lite vårkläder. Jag vill gå omkring i BLOMMIGA klänningar, skjortor och kjolar. Ha solglasögon och höga stövlar. Åh. Ordnade ett litet collage så att ni fattar vad jag menar;

1 HÄR // 2 HÄR// 3 HÄR

Helt seriöst HUR fin är inte nr 2? Får ont i magen av längtan till att strosa omkring i detta set. Det är helt sjukt fint. Funderar också på att färga tillbaka håret till brunt, men är nog inte riktigt redo för det ännu..

inlägget innehåller adlinks

LOADING..