respons och jobb

Gårdagens middag i hotellrestaurangen. Supergod pasta!!

Detaljer i matsalen och receptionen. Älskar verkligen lamporna i koppar

Mycket trött liten fågel klockan 06.20 innan frukost

Hej på er!

Nu är jag _trött_ ska ni veta. Sovit lite halvdåligt de båda nätterna här pga att jag druckit så mycket kaffe, och nu börjar det komma ifatt eftersom jag stiger upp 06 varje dag. Jag planerar att ta en powernap i eftermiddag så att jag kan orka kvällen. Puh.

Hur som. Vilken fantastisk respons jag fått på poddavsnittet!! Helt otroligt. Är glad och tacksam över era fina ord, betyder jättemycket. Siffrorna tickar dessutom uppåt ganska snabbt och blir kanske vårt mest lyssnade avsnitt. Om du missat det kan du klicka HÄR .
Trots att jag är väldigt smickrad över att ni tycker att jag borde podda själv från och med nu, så är Vad sa hon? min och Alvas podd och jag skulle aldrig bryta ut henne. Om jag någonsin börjar podda själv så blir det i en annan produktion. Däremot vet jag att ni har ganska mycket feedback på oss, så vi ska sätta oss ner och gå igenom hur vi kan förbättra podden tillsammans. Vi vill verkligen göra den till den bästa av alla. Jobbar på det, helt enkelt!

Idag sitter jag och gäspar i receptionen och stirrar mot hissen för att se om någon vågar sig in. Stal en macka nere på frukostbuffén som jag sitter och knaprar på. Ska förbereda lite inlägg och juste, ladda upp veckans tankar kring… !!! Det hade jag visst glömt. Vi hörs snart, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..